Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ο σύντροφός μου ανακάλυψε τυχαία στα 35 του ότι έχει καρκίνο»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προέβη η Φωτεινή Πετρογιάννη κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Το Πρωινό» με αφορμή την αποκάλυψη του Σταύρου Θεοδωράκη ότι ανακάλυψε τυχαία πως έχει καρκίνο. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο σύντροφός της διαγνώστηκε με καρκίνο στα 35 του, όταν πήγε να κάνει μια εξέταση επειδή ένιωσε πόνο στον αυχένα.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι λέμε τα κλισέ ότι η πρόληψη σώζει ζωές αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Μπορείς να προλάβεις κάτι πολύ δύσκολο, κάτι πολύ σοβαρό. Πρέπει να κάνουμε εξετάσεις, μετά από κάποια ηλικία τουλάχιστον

1-2 φορές τον χρόνο. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που βρίσκουν τον τρόπο και το θάρρος να επικοινωνήσουν δημόσια το πρόβλημα της υγείας τους», τόνισε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του συντρόφου της, η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε: «Και δεν ξέρεις ποτέ πού θα σε βρει. Εμένα ο σύντροφός μου στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία… Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του».

Διαβάστε ακόμα:

 Τριαντάφυλλος: «Αυτό δεν είναι το Survivor, είναι ο ΟΤΕ»

 Έλενα Χριστοπούλου: «Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε»

 Καρολίνα Καλύβα: «Δεν με αφορά η σχέση Μάριου – Ελευθερίας, μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθει»

Keywords
Τυχαία Θέματα