Φώτης Σεργουλόπουλος: «Οι άνθρωποι που αγαπάμε το ίδιο φύλο δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι ο αυριανός καλεσμένος της εκπομπής «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά.

Σήμερα το πρωί (20/12) προβλήθηκε στο «Happy Day» ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του παρουσιαστή, όπου αναφέρεται στην περιορισμένη ελευθερία έκφρασης που έχουν τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και για το κομμάτι της πατρότητας.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ήθελα να γίνω πάντα μπαμπάς. Μπορεί αν το έκρυβα από τον εαυτό μου ή το είχα αποκλείσει

για εμένα ή είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου κι αυτό ωρίμασε. Υπάρχουν πολλά πράγματα στους άνδρες και στις γυναίκες που αγαπάμε το ίδιο φύλο ότι δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί να εκφράζουμε την αγάπη μας για το σύντροφό μας δημοσίως. Η ελευθερία της έκφρασης περιορίζεται, οπότε είχαμε μάθει να μην εκφραζόμαστε», ακούγεται να τονίζει αρχικά.

Στη συνέχεια, εξομολογείται για τον γιο του: «Να κρατήσεις αυτήν την εκπομπή άλλα 4-5 χρόνια. Έχω βάλει με τον εαυτό μου ένα στοίχημα. Στην εφηβεία να μην πάθει αυτό που μου λένε όλα. Α καλά στην εφηβεία θα σου λέει, θα το βουλώνεις και θα στα σπάει. Προσπαθώ να δω αν θα τα καταφέρω».

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για τον Θέμη Αδαμαντίδη και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εμπλέκεται στο κύκλωμα ναρκωτικών

Μαυρικίου για Κώστα Τσουρό: «Το “Happy Day” είναι πιο πάνω από το “Mega Καλημέρα” και θέλει λίγη προσπάθεια»

Γρηγόρης Γκουντάρας: Αποχώρησε εκτάκτως από το πλατό του «Super Κατερίνα» -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα