Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Χρήστο Μάστορα από το πάρτι των γενεθλίων της -Βίντεο

Η σημερινή ημέρα (24/8) είναι αδιαμφισβήτητα πολύ ξεχωριστή για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, καθώς έχει τα γενέθλιά της!

Η πρώην παίκτρια του «GNTM» έκλεισε τα 27 και χτες το βράδυ διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι με θέμα τη Barbie, στο οποίο έδωσε το παρών ο σύντροφός της, Χρήστος Μάστορας, αλλά και πολλοί αγαπημένοι της φίλοι.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά στιγμιότυπα,

γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Τα πιο ροζ γενέθλια».

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της, τη βλέπουμε να στέκεται δίπλα στον αγαπημένο της, τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια πάνω στην τούρτα της.

Να θυμίσουμε ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο αγαπημένος της είναι μαζί έναν χρόνο και πριν από λίγες μέρες είχαν την πρώτη τους επέτειο.

Οι δυο τους δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους και όλο αυτό το διάστημα έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Garifalia kalifoni (@garifalia.kalifoni)

H αναφορά του Χρήστου Μάστορα στη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Πριν από λίγο καιρό, ο Χρήστος Μάστορας φιλοξενήθηκε στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ωστόσο, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γάμου, δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Τι εννοείς; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να’ χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς;

Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία», απάντησε ο Χρήστος Μάστορας.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονισμένη η Μαρέβα Μητσοτάκη από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Σάκης Αρσενίου: Το μήνυμα αγανάκτησης για τις φωτιές -«Τυχερός που ζω»

Ιωάννα Μαλέσκου για Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Πείτε μου τουλάχιστον ότι ζήτησε συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα