Γενέθλια για την Έλενα Παπαρίζου! Έγινε 41 και το γιόρτασε με ένα πάρτι

Τα γενέθλιά της είχε στις 31 Ιανουαρίου η Έλενα Παπαρίζου και διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συνεργάτες της προκειμένου να γιορτάσουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός! Η γνωστή τραγουδίστρια συμπλήρωσε 41 χρόνια ζωής, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε ένα βίντεο από τη στιγμή που τα αγαπημένα της πρόσωπα της τραγουδούν το παραδοσιακό τραγουδάκι γενεθλίων και εκείνη είναι χαρούμενη και συγκινημένη. Η τραγουδίστρια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της με ένα μεγάλο χαμόγελο,

κάνοντας μια ευχή, όπως είθισται κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

«41! Ευχαριστώ πολύ φιλαράκια μου για όλες τις πανέμορφες ευχές σας! Να σας έχει ο Θεός καλά», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στην ανάρτησή της.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της στο «Mega Καλημέρα» τον Νοέμβριο του 2021 για τη σχέση της με τον χρόνο: «Μου αρέσει να ωριμάζω στη ζωή μου, δέχομαι τις αλλαγές που γίνονται και στο σώμα μου κτλ. Τα αποδέχομαι. Το ότι δεν είμαι 20 μου δίνει την ευκαιρία να καμαρώσω τα 20χρονα. Φέτος έκανα πρώτη φορά κάτι baby botox για να δοκιμάσω, μια χαρά νομίζω δεν είναι πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 My Style Rocks: Οι τόνοι ανεβαίνουν και μια νέα διαγωνιζόμενη κάνει δυναμική είσοδο

 Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Κανένας δεν με φέρνει σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάνε γιατί δεν έκανα οικογένεια»

 Κατερίνα Λένη: «Δεν με εξέφραζε ο τρόπος που ήμουν στην τηλεόραση, ούτε το ψέμα και η χρυσόσκονη»

Keywords
Τυχαία Θέματα