Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά: Η αποκάλυψη της ηλικίας του και το μήνυμά του

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει σήμερα (6/9) τα γενέθλιά και από νωρίς το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους διαδικτυακούς του φίλους.

Με αφορμή αυτό το τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο γεγονός, ο παρουσιαστής και ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές του διακοπές και στη λεζάντα του post αποκάλυψε πως έκλεισε τα 46. Παράλληλα, ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσοι του έστειλαν τις ευχές του.

«Είναι τα 46α γενέθλιά μου! Ευχαριστώ πολύ

για τις ευχές και ανταποδίδω μέσα από την καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσωπική του ζωή 

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και -μέσα σ’ όλα’ αποκάλυψε στην Μαρία Μπακοδήμου πώς εξομολογήθηκε στη μητέρα ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου. Ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο της είπα “άκου να δεις, περνάω πάρα πολύ καλά, είμαι ευτυχισμένος, είμαι με αυτό το παιδί και έχουμε σχέση και μένουμε μαζί”. Οπότε, είχαμε την πεθερά στο σπίτι, η οποία έκανε και μισά μούτρα στον τότε σύντροφό μου, που δεν έφταιγε και σε τίποτα. Σε εμένα, πάντως, ήταν πάρα πολύ πικραμένη».

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Κανέλλος: Πήγε να πάρει απαλλαγή από τον στρατό φορώντας μίνι φόρεμα -Βίντεο

Εριέττα Κούρκουλου για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά: «Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το σχόλιο για την παρουσία του Ηλία Βρεττού στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα