Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου

Σε πελάγη απέραντης ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά! Η ταλαντούχα ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι χθες Κυριακή 15/5, χαρίζοντας έναν δεύτερο εγγονό στον Θοδωρή Αθερίδη.

Τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το «Πάμε Δανάη», στέλνοντας τις ευχές της στο ζευγάρι, που βιώνει μοναδικά συναισθήματα . «Γέννησε χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε χθες πολύ αργά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και

πρόσθεσε: «Να είναι γεροί και καλότυχοι όλοι και να είναι πάντα στο φως. Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις ότι πήγαν όλα καλά».

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη δεύτερη εγκυμοσύνη κρυφή από τη δημοσιότητα, μιας και αυτή μαθεύτηκε, όταν η κοιλιά της ηθοποιού «πρόδιδε» το μυστικό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Φωτεινή Αθερίδου είχε δηλώσει στο «Μαμά-δες» για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα: «Πριν το παιδί είχαμε μια σχέση με τον Κωνσταντίνο πάρα πολύ ρευστή. Τον είχα ερωτευτεί στη σχολή το 2011 και έκοβα τις φλέβες μου από έρωτα. Ήμουν στα πατώματα. Αυτός τότε ήταν barman, ερχόταν σχολή, είναι και 2 μέτρα, κατάλαβες και δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις, οπότε μου έλεγε πως είμαστε φίλοι.

Πέρασαν τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση. Είχα υπομονή, κάποια στιγμή κουράστηκα, τελείωσε και έφυγα και αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε και άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Εγώ ερωτευόμουν άλλους αλλά πάντα τον κρατούσα σε επαφή, δεν τον άφηνα να φύγει. Η σχέση μου με τον Κώστα πέρασε από διάφορα στάδια, πριν καταλήξουμε μαζί. Τα φτιάξαμε ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος».

Διαβάστε ακόμα:

 Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω παιδί ή έχω 100 εραστές»

 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου πήραν το πορτοφόλι μπροστά στα μάτια μου, δεν κατάλαβα τίποτα»

 Κωνσταντίνος Δέδες: Απαντά για το δημοσίευμα που τον ήθελε ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Keywords
Τυχαία Θέματα