Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρρωσταίνει -Ο Αποστόλης χαροπαλεύει

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega «Γη της Ελιάς», όπως διαβάζουμε στο περιοδικό MyTv.

Η Χάιδω αρρωσταίνει

Ένα νέο, εφιαλτικό κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή της Χάιδως Στεφανέα από τη στιγμή που κατάλαβε ότι η οικογένειά της βρίσκεται στο στόχαστρο δολοφόνων. Όπως έχουμε δει, η οικογένεια του Στέλιου Βαφέα, τον οποίο εκτέλεσε η γυναίκα για να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό της κόρης της, έχει ξεκινήσει εναντίον της γδικιωμό, όπως αποκαλούν στη Μάνη τη βεντέτα.

Η Χάιδω υποψιάζεται ποιοι τους έχουν βάλει στο στόχαστρο, ωστόσο δεν έχει
ακόμα αποδείξεις.

Ταυτόχρονα, ο Σωτήρης Βαφέας έχει βάλει σκοπό ζωής να σκοτώσει τον γιο της, τον Φίλιππο, και τα χτυπήματα εναντίον του διαδέχονται το ένα το άλλο. Όλη αυτή η κατάσταση τρώει τα σωθικά της Χάιδως, καθώς δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν τις υποψίες της και αυτό  έχει αντίκτυπο στην υγεία της. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, μια μέρα η Χάιδω βρίσκεται στο σπίτι του Λυκούργου και νιώθει ξαφνικά έντονη αδιαθεσία. Αμέσως λέει στον άντρα της ότι δεν αισθάνεται καλά και εκείνος την προτρέπει να ξαπλώσει. Θορυβημένος που βλέπει τη γυναίκα σε αυτή την κατάσταση, φωνάζει αμέσως τη γιατρό στο σπίτι για να εξετάσει τη Χάιδω.

Οι στιγμές είναι δύσκολες και βασανιστικές για το ζευγάρι, καθώς το μυαλό τους πηγαίνει αμέσως στο κακό. Ύστερα από λίγα λεπτά, η Αφροδίτη φτάνει στο σπίτι και εξετάζει τη Χάιδω. Για το πρόβλημα της υγείας της ενημερώνεται και η νύφη της, η Βασιλική, η οποία σπεύδει για να της συμπαρασταθεί, ενώ ο Φίλιππος βρίσκεται ξανά πίσω στο στρατόπεδο. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό MyTv, η Χάιδω πάσχει από υπέρταση και ρυθμίζει την υψηλή πίεση παίρνοντας χάπι, ωστόσο το τελευταίο διάστημα λόγω όσων συμβαίνουν και τρέμοντας για τον γιο της η πίεσή της είναι συνεχώς ανεβασμένη. Μάλιστα, αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, καθώς η υψηλή πίεση μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό, οπότε πρέπει να προσέχει πολύ την υγεία της από ’δώ και στο εξής για να αποφύγει τα χειρότερα.

Ο Αποστόλης χαροπαλεύει

Εξελίξεις άκρως δραματικές περιμένουν στα προσεχή επεισόδια και τον καλοκάγαθο και φιλήσυχο Αποστόλη. Ο πιστός επιστάτης της οικογένειας Βρεττάκου και μονάκριβος αδελφός της Άννας έχει ένα σφοδρό τρακάρισμα. Το όχημα του άντρα γίνεται σμπαράλια και εκείνος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί εξετάζεται εξονυχιστικά από το ιατρικό προσωπικό και του δίνονται οι πρώτες βοήθειες.Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα είναι σοβαρά και η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο Αποστόλης χαροπαλεύει, ενώ οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον συνεφέρουν. Παράλληλα, για το ατύχημα ενημερώνεται η αδελφή του και σπεύδει στο νοσοκομείο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον Πότη, που τη στηρίζει. Από την άλλη, τα νέα για το ατύχημα του Αποστόλη κάνουν τον γύρο της Μάνης και μόλις μαθαίνουν για το τραγικό συμβάν η Αθηνά με τον Μάνο και τον Ισίδωρο σπεύδουν για να τους συμπαρασταθούν, καθώς τον θεωρούν έναν πολύ αγαπημένο τους συνεργάτη.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα αγαπημένα σας σήριαλ στο MyTv που κυκλοφορεί!

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Έφαγα τρελό bullying»

Μαρία Αντωνά: Ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Άρη Σοϊλέδη -Η απάντηση στις φήμες χωρισμού

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται ρατσιστικά»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα