Γιάννης Αγγελάκας: Viral η ανάρτησή του για τα Τέμπη – «Θα ανέβαινα κι εγώ, αν ήξερα για την αποζημίωση»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη. Μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι οικογένειες των θυμάτων και οι τραυματίες θα αποζημιωθούν, ο γνωστός καλλιτέχνης αποφάσισε να σχολιάσει με ένα δικό του τρόπο την εν λόγω είδηση.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αγγελάκας έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, δηλώνοντας πως, αν γνώριζε ότι η κυβέρνηση θα δώσει αποζημιώσεις στους επιβαίνοντες του τρένου

το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, θα έμπαινε και εκείνος μέσα, ενώ στην αρχή ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του.

Το συγκεκριμένο post γράφτηκε το πρωί του Σαββάτου 11/3 και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, συγκεντρώνοντας πληθώρα αρνητικών σχολίων, που υποστηρίζουν ότι αυτό το κείμενο δεν σέβεται τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος. Ωστόσο, υπήρχε και η μερίδα του κοινού που τάχθηκε στο πλευρό του Γιάννη Αγγελάκα και στήριξε την άποψή του.

«Συγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας.

Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αγγελάκας.

Το πιο εμετικό ποστάρισμα για το 2023. #Αγγελακας ξεράστε ελεύθερα. pic.twitter.com/fXM1PVRepV

— Kωστας Τσεκαιος (@CimbrianMarius) March 11, 2023

Χωρίς πάτο το βαρέλι!
“Συγγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο”#Αγγελακας #Τεμπη https://t.co/JhjjryTW26

— MarketNews.gr (@MarketNewsgr) March 11, 2023

Υπέροχος #Αγγελακας

Eric Castel (@pentarakisd) March 11, 2023

τπτ άλλο … #συγγνωμη #Αγγελακας https://t.co/PWhLye1p2C

— Emily_in_Paris (@TriantLia) March 11, 2023

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Γεωργίου: Ανακοίνωσε την αποχώρηση πρωταγωνίστριας από τη «Γη της Ελιάς»

 Γιάνης Βαρουφάκης: Συνελήφθη 17χρονος για την εις βάρος του επίθεση – Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 2

 Αντίνοος Αλμπάνης: «Το πιο σημαντικό που λείπει από τη ζωή μου είναι μια σχέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα