Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

Στιγμές ατέλειωτης χαράς και συγκίνησης ζουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, καθώς υποδέχτηκαν το τρίτο μέλος της οικογένειας! Η σύζυγος του άσου του NBA έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, επισφραγίζοντας για τρίτη φορά την αγάπη τους.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα τρία παιδιά του από το

σπίτι τους. Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια στέκονται στο πλευρό της νεογέννητης Εύας Μπρουκ και κρατούν χαμογελαστοί το κρεβατάκι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

«Καλώς ήρθες στον κόσμο Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο! Το μικρό κορίτσι του πατέρα και των αδερφών η μικρή αδερφή», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του και δέχτηκε χιλιάδες ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους του για τη νεογέννητη κόρη του.

Όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την άφιξη του νέου μέλους και έτσι, πλέον, θα υπάρχει και δεύτερη γυναίκα στο σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο ίδιος, αν και σε τρεις μήνες θα συμπληρώσει το 29ο έτος της ζωής του, έχει καταφέρει να βιώνει την επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ.

Να σας ζήσει!

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη! Η ανακοίνωση στη συναυλία της Christina Aguilera

 Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Παντρεύτηκαν! Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο

 Παντρεύτηκε η Τζένη Μελιτά! Η πρώτη φωτογραφία με το νυφικό

Keywords
Τυχαία Θέματα