Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον θάνατό του -«Ήταν ο δεύτερος μπαμπάς μου»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης 6/6, αφήνοντας πίσω του ανείπωτη θλίψη. Ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετώπιζε διάφορα θέματα υγείας και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Δύο 24ωρα μετά τον θάνατό του, η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου και «έσπασε» από συγκίνηση μιλώντας για εκείνον.

Γιάννης Φλωρινιώτης – Όσα είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου
για εκείνον

«Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ.

Γνώρισα τον Γιάννη Φλωρινιώτη όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος.

Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του είπα ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του», είπε αρχικά η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Και συνέχισε: «Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι τον λάτρευε τον Φλωρινιώτη. Λάτρευε τα τραγούδια του και είπα ότι του στέλνω τον κύριο Γιάννη για να του τα πει από κοντά, το έγραψα και στο Instagram. Δεν ξέρετε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό. Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι. Έχω πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα που χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκαμε. Το είχε καημό να τα ξαναβρώ μαζί της».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Οριστικοποιήθηκε η κηδεία του -Πότε και που θα γίνει

Αφροδίτη Γραμμέλη: Επέστρεψε στο «Πρωινό μας» μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Άγγελος Μπράτης για Δημήτρη Σκουλό: «Γιατί καθόταν 4 χρόνια στο GNTM αφού δεν περνούσε καλά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα