Γιάννης Φλωρινιώτης: Η γυναίκα που υπήρξε 30 χρόνια παντρεμένος – Ο χωρισμός για 13 χρόνια και η επανασύνδεση

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο τραγουδιστής είχε μπει στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα, ωστόσο κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, που ήταν συνεχώς στο πλευρό του.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έζησε μια γεμάτη ζωή και βίωσε την ευτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο ίδιος αγαπήθηκε από το κοινό και έχτισε μια σπουδαία καριέρα, κάνοντας πολύ σημαντικές εργασίες. Όσον αφορά στην προσωπική ζωή του, ο τραγουδιστής είχε

στο πλευρό του μια δυνατή γυναίκα, με την οποία δημιούργησε οικογένεια και η οποία πάντοτε τον στήριζε. Ο λόγος για τη Μάχη Φλωρινιώτη.

Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι πέρασε μια μεγάλη κρίση στη σχέση του, με τη Μάχη Φλωρινιώτη να εγκαταλείπει τον Γιάννη Φλωρινιώτη, δίνοντας τέλος στον έγγαμο βίο του. Παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, το 2020 οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και έσμιξαν ξανά, έπειτα από 13 χρόνια που πέρασαν χωριστά.

Πριν από τον χωρισμό τους ο Γιάννης και η Μάχη Φλωρινιώτη υπήρξαν παντρεμένοι και 30 χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά ενώ γνώρισαν και 30 εγγόνια. Το 2014, ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον χωρισμό τους σε συνέντευξή του.

«H γυναίκα μου ήθελε να χωρίσουμε κι εγώ το αποδέχτηκα νιώθοντας ότι ήθελε να πάει τη ζωή της παρακάτω. Όταν ήρθε μία μέρα ο γιος μου και μου είπε: “Μπαμπά, η μαμά θέλει να φύγει”, εγώ του απάντησα: “Δεν πειράζει, αγόρι μου, πάμε κάτω να της ετοιμάσουμε τα πράγματά της”», είχε δηλώσει ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τον χωρισμό του.

Στην κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια τον Σεπτέμβριο του 2020, η Μάχη Φλωρινιώτη είχε αναφερθεί στα χρόνια που πέρασαν χωριστά, αποκαλύπτοντας έμμεσα τι είχε συμβεί μεταξύ τους:

«Δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις στο σπίτι μας…  Δεν τον έχω ακούσει ποτέ αγανακτισμένο τον Γιάννη, ούτε να αρχίσει να βρίζει αλλά και να σου χαλάσει χατίρι. Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του. Αυτά τα χρόνια με έκαναν να τον εκτιμήσω περισσότερο και να ξεχάσω τα λόγια που του βάζανε. Όταν στη σχέση μπαίνουν τρίτοι άνθρωποι δεν ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες».

Από την άλλη, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε αποκαλύψει ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι που μπήκαν ανάμεσά τους και τους χώρισαν ήταν οι μαμάδες τους: «Οι τρίτοι άνθρωποι ήταν οι μανάδες μας μπαίνανε στη μέση, μέχρι που μια φορά πλακωθήκανε στο ξύλο. Μόνο αυτές ήταν το εμπόδιο στη σχέση μας. Την μάνα μου, πριν παντρευτώ, την είχα σαν βασίλισσα και επειδή τα στερήθηκε μετά επειδή τα έκανα στη γυναίκα μου, στεναχωρήθηκε».

Διαβάστε ακόμα:

 Καίτη Γαρμπή: Αποχαιρετά τον Γιάννη Φλωρινιώτη και συγκινεί – «Ήσουν, είσαι και θα είσαι μεγάλη φίρμα»

 Ελένη Βιτάλη: «Δεν άντεξα πάνω από 10 μέρες δίπλα στον Στράτο Διονυσίου»

 Ιωάννα Τούνη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία χωρίς ρούχα από την εγκυμοσύνη και το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα