Γιάννης Νταλιάνης για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Την ερωτεύτηκα πριν καν τη δω»

Ο Γιάννης Νταλιάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου με αφορμή την παράσταση «On ego», την οποία σκηνοθετεί ενώ έκανε και τη μετάφραση. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για το έργο, τον ρόλο του στο «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και τη σύζυγό του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, ο Γιάννης Νταλιάνης δήλωσε: «Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

είμαστε μαζί 17 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μια αστυνομική σειρά, στα “Ίχνη”. Νομίζω ότι την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή και ένας άνθρωπος που πέρα από την ομορφιά της την εξωτερική, έχει εσωτερικό πλούτο. Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη».

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που υπάρχουν στην καθημερινότητα, όταν δύο άνθρωποι κάνουν την ίδια δουλειά, ο ηθοποιός είπε: «Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες, όταν κάνεις την ίδια δουλειά με τη σύζυγό σου. Αυτή τη στιγμή, που κάνουμε εμείς αυτή τη συνέντευξη, η Μαριλίτα δουλεύει για τον “Σασμό”, τα παιδιά πρέπει κάποιος να τα πάρει από τις υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες…».

Τέλος, ο Γιάννης Νταλιάνης αποκάλυψε αν ασκεί κριτική στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τη δουλειά της: «Εκείνη ασκεί συνέχεια κριτική στον εαυτό της, είναι πολύ αυστηρή. Εμένα όσα κάνει μου φαίνονται ωραία».

Διαβάστε ακόμα:

 Σμαράγδα Καρύδη: «Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και άκουσα να λένε πόσο άσχημη είμαι»

 Μέγκι Ντρίο: «Το GNTM είναι ένα τσίρκο» -Το αιχμηρό σχόλιο για τη συμμετοχή του Άγγελου Μπράτη στο J2US

 Eurovision 2023: Αυτή είναι η επικρατέστερη τραγουδίστρια για να μας εκπροσωπήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα