Γιάννης Πουλόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του «Super Κατερίνα» -Τι συνέβη;

Τέλος στη ζωή του έβαλε την Δευτέρα 13/2 ο γιος της γνωστής μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, που στο παρελθόν βλέπαμε σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 43χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο που υπήρχε νόμιμα στην κατοχή του, με την Μαίρη Παναγάκου να ξεσπά στην εκπομπή «T-Live» για το bullying που δεχόταν τα τελευταία χρόνια ο γιος της από μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

«Έχω ένα τεράστιο “γιατί” απέναντι σε εκείνους που έκαναν bullying

στον γιο μου. Για την πλάκα τους, γιατί είναι απαίδευτοι, άξεστοι, κουτσομπόληδες και τεμπέληδες! Όταν κάποιος δεν έχει με τίποτα να ασχοληθεί, κάθεται όλη μέρα στο καφενείο και ψάχνει να βρει και να κουτσομπολέψει. Πρόπερσι διέδωσαν ότι ο Αντώνης βρήκε 1 εκατομμύριο ευρώ σε μία εκκλησία», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Παναγάκου στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha.

Το πρωί της Πέμπτης 16/2, ακούγοντας την Μαίρη Παναγάκου να μιλά για τον θάνατο του γιου της Αντώνη, μια μέρα μετά την κηδεία του, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε στον αέρα του «Super Κατερίνα».

«Μαίρη μου συγγνώμη, συγγνώμη πάρα πολύ. Σε ξέρω πάρα πολλά χρόνια», είπε αρχικά ξεσπώντας σε λυγμούς.

Στη συνέχεια  δημοσιογράφος συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια: «Σε σκέφτομαι, σε σκέφτομαι όλες αυτές τις μέρες. Ειλικρινά δε μπορώ… Δε μπορώ να σου πω τίποτα. Μόνο κουράγιο. Δε ξέρω που να το βρεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι ώρες που περνάς».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Μπέζος: Η αντίδραση σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την δικαστική απόφαση

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με τα χάπια αδυνατίσματος που έπαιρνα έφτασα στο σημείο να γίνω επιθετικός στη Νάνσυ»

Χρήστος Δάντης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του -Ο on camera εκνευρισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα