Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή με την Κατερίνα Γερονικολού

Εδώ και λίγο καιρό έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που θέλουν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου -μεταξύ άλλων- απάντησε στα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Νομίζω είναι φανταστικά σενάρια. Κάποιος το έγραψε πετυχημένα και κάποιος το πήρε και το ξανάγραψε. Δεν υπήρχε κάποια κρούση για να παρουσιάσουμε

κάτι. Ποτέ δεν έχει γίνει κάποια πρόταση και δεν θα ήθελα να παρουσιάσουμε εκπομπή.

Έχουν γράψει κατά καιρούς αρνητικά πράγματα για μένα. Συνήθως δεν είναι προσωπικές, είναι για τις δουλειές που κάνω, αλλά και πάλι το παίρνω προσωπικά. Και τις καλές και τις κακές κριτικές τις διαβάζω και τις θάβω. Θα πρέπει να ενοχληθώ πάρα πολύ από κάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στις παραπάνω φήμες απάντησε πρόσφατα και η Κατερίνα Γερονικολού, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να παρουσιάσω δική μου εκπομπή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Εκείνος το έχει κάνει με επιτυχία στο παρελθόν σε ένα δικό του project, μια δική του ιδέα και εκτέλεση. Στα δικά μου σχέδια δεν υπάρχει αυτό το θέμα, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον», ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Πουλόπουλος: «Από όλους εδώ μέσα μόνο ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μου αρέσει»

Γιάννης Ζουγανέλης: Απαντά για την on air αγκαλιά στον Νίκο Συρίγο -Όσα είπε για την κόρη του, Ελεωνόρα

Η Ελένη Καρακάση εξομολογείται: «Στη μαμά μου στήσαμε πλεκτάνη για το πρόβλημα της υγείας μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα