Γιάννης Βαρδής: «Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι σοκαριστικό και συγκλονιστικό μαζί»

Την πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, έκανε ο Γιάννης Βαρδής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός καλλιτέχνης, όπως κι όλη η οικογένειά του, έζησαν συγκινητικές στιγμές ακούγοντας τα τραγούδια του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή να ηχούν στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Γιάννης Βαρδής έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, σχολιάζοντας όσα έζησε τη χθεσινή βραδιά, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία

στη μνήμη του πατέρα του.

Όσα έγραψε ο Γιάννης Βαρδής για τη συναυλία – αφιέρωμα στον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή

«Χτες αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι μοναδικό σοκαριστικό και συγκλονιστικό μαζί. Στιγμές με γέλιο, στιγμές με συγκίνηση, στιγμές που σε ακολουθούν και τις θυμάσαι για πάντα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και συνεργάτες του. Τους φίλους του, καλλιτέχνες που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Πως άλλωστε θα λείπανε οι πραγματικοί του φίλοι.

Να ευχαριστήσω το @oloi_mazi_boroume για την άψογη συνεργασία μας και την άμεση στήριξη τους σε ό,τι χρειαστήκαμε. Να ευχαριστήσω την εταιρία παραγωγής prime entertainment που έβγαλε εις πέρας τα πάντα και οργάνωσε σωστά τα πάντα.

Να ευχαριστήσω την ΕΡΤ και ειδικά τον @kzoulas που με την βοήθεια του χρησιμοποιήσαμε αρχειακό υλικό απ’ την ΕΡΤ. Και τέλος την @kirkikar που αν δεν ήταν στη σκηνοθεσία δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο στο αποτέλεσμα. Έδωσε την εμπειρία της σε συνδυασμό με αγάπη και σεβασμό. Την ευχαριστώ και για την φιλία της», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis vardis (@giannisvardis)

Διαβάστε ακόμα:

 Δούκισσα Νομικού: Ξεκίνησε την πρωινή γυμναστική μετά τις διακοπές – «Αυτό το συναίσθημα δεν το αλλάζω»

Αντώνης Ρέμος: Συγκίνησε με ακυκλοφόρητο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η μεγάλη απώλεια κιλών μετά τη γέννα – «Έχω χάσει το μέτρημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα