Γιάννης Βούρος: Έκλεψαν το αυτοκίνητο του γιου του

Αντιμέτωπος με μια μεγάλη περιπέτεια ήρθε ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος Βούρος, καθώς έπεσε θύμα κλοπής. Ειδικότερα, ο ίδιος αποκάλυψε πως άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του μέσα στη νύχτα και ζήτησε τη βοήθεια των διαδικτυακών φίλων του.

Ο Στέφανος Βούρος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία με το αυτοκίνητο που του έκλεψαν και τους ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες. Ο γιος του ηθοποιού έκανε έκκληση όποιος έχει δει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του.

«Μαναράκια όμορφα,

ήρθε η στιγμή να δείξετε πόσο με αγαπάτε. Κάτι καλά παλικάρια στα Βριλήσσια λιμπίστηκαν το αμαξάκι μου, ένα Toyota CHR με πινακίδες ΙΥΟ1740, χρώματος γκρι ανθρακί (όπως της φώτο), και είπαν να το πάρουνε για μια βόλτα να τεστάρουν τα τακάκια.

Τέλος πάντων, επειδή τα τακάκια είναι άψογα και δεν νομίζω να το επιστρέψουν, αν το δείτε πουθενά ή αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας, στείλτε κάνα DM. Κάντε και κάνα share αν δεν βαριέστε, you never know. Thanx.

ΥΓ: Επειδή βλέπω ότι αρκετοί δεν καταλαβαίνουν ότι κάνω χιούμορ στο σημείο με τα τακάκια, ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ. Είχα αμάξι – κοιμήθηκα – ξύπνησα – δεν είχα αμάξι. Simple», έγραψε ο Στέφανος Βούρος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Ενοχλημένη Μαρία Ιωαννίδου με τον Κοκλώνη: Παρενέβη στην εκπομπή

 Πτώση Canadair: Συντετριμμένοι οι γονείς του 27χρονου – Βαρύ πένθος στη γειτονιά του

 Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινεί το «αντίο» στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Η πρώτη επίσκεψη στην «Ελπίδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα