Γιώργος Αγγελόπουλος -Δήμητρα Βαμβακούση: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση φημολογείται πως σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται και ακούγονται, ωστόσο, ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα «Real Life» αναφέρει πως είναι επίσημο ότι οι δυο τους περιμένουν το πρώτο του παιδί!

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ενώ για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, παρόλο που οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν αρκετά συχνές.

Η αντίδραση
της Δήμητρας Βαμβακούση, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες εγκυμοσύνης

Η Δήμητρα Βαμβακούση ρωτήθηκε στον γάμο της για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, όμως δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της όταν της έγινε αυτή η ερώτηση.

«Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;», απάντησε ενοχλημένη.

Από την άλλη, η Ειρήνη Κολιδά, η οποία ήταν καλεσμένη στον γάμο του ζευγαριού, φάνηκε σίγουρη για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μπαίνει ανάμεσα σε Μάνο και Μαρίνα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8/10

Ελένη Τσολάκη: «Ήταν ένα συναίσθημα που με κατέκλυσε, συγκλονίστηκα, με βάρυνε πάρα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα