Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Μαζί στη Σκιάθο για να γνωρίσει τη μητέρα του

Μαζί και ευτυχισμένοι φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακουση! Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει δημόσια ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο οι κοινές εμφανίσεις, τα ταξίδια και οι αναρτήσεις στα social media προδίδουν το τρυφερό ειδύλλιο που υπάρχει ανάμεσά τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση σε λίγους μήνες θα συμπληρώσουν έναν χρόνο κοινής πορείας. Το ζευγάρι κράτησε για καιρό μυστική τη σχέση του, η οποία αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα.

Η γνωριμία του Γιώργου

Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση έγινε μέσω του πνευματικού τους, πατέρα Δημητρίου, που λειτουργούσε για καιρό στο ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και πλέον βρίσκεται στην Κρήτη. Αυτός είναι και ο λόγος που το ζευγάρι επισκέφτηκε πρόσφατα το νησί και τον συνάντησε.

«Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μια κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν μπορεί να έχει βάση.

Ωστόσο μπορεί να δώσουν σε αυτήν τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό» είχε δηλώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο περιοδικό Hello.

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ταξίδεψαν στη Σκιάθο αφενός για να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και να ξεκουραστούν και αφετέρου για να γνωρίσει εκείνη τη μητέρα του πρώην Survivor.

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και δεν αποκλείεται να δούμε κάποια στιγμή και την επισημοποίησή της. Άλλωστε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί η Ντόρα Μπακογιάννη για τα έξι χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

 Χριστιάνα Μπέτα: Ερωτευμένη η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου – Ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά

 Γιώργος Λιάγκας: Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου και των φίλων του για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα