Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι φωτογραφίες αγκαλιά με τον πνευματικό τους που τους έφερε κοντά!

Τον έρωτα στα μάτια της Δήμητρας Βαμβακούση έχει βρει εδώ και μερικούς μήνες ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor διανύουν μια πολύ ξεχωριστή περίοδο στη ζωή τους και όσοι τους γνωρίζουν καλύτερα μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Μάλιστα, μετά την κυκλοφορία κοινών τους φωτογραφιών από βραδινή τους έξοδο, έπαψαν να κρύβονται. Πλέον, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά ανοιχτά για την αγαπημένη του και φαίνεται πως είναι full in love.

Πρόσφατα,

μάλιστα, ο Ντάνος αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πώς γνωρίστηκε με την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως έχουν τον ίδιο πνευματικό.

«Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό, τον οποίο τον έχουν διώξει. Κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε δύο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε που έχουμε κάνει μία όμορφη συνεργασία προς στιγμήν», είχε αναφέρει.

Πριν από λίγες ώρες, η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μια κοινή ανάρτηση μαζί με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους, στις οποίες ποζάρουν μαζί με τον πνευματικό τους, πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος αποτέλεσε και την αφορμή για την πρώτη τους γνωριμία.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)


«Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός , έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του.

Από τους ελάχιστους πατέρες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μεριμνήσανε να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε .

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Δήμητρα Βαμβακούση.

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Στην εντατική ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι -Η οργισμένη ανάρτηση της μητέρας του

Survivor All Star: Χαμός με τον Νίκο Μπάρτζη -«Ο Πρίαμος είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου»

Άννα Μπεζάν για την τραγωδία στα Τέμπη: «Σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου;»

Keywords
Τυχαία Θέματα