Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί το «αντίο» του κουμπάρου στη μητέρα του – «Πάλεψες γενναία, έφυγες ήσυχη»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διανύει μερικά από τα πιο δύσκολα εικοσιτετράωρα της ζωής του, καθώς λίγες ώρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, κλήθηκε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη μητέρα του, Ράνια.

Η ίδια έδινε μια σκληρή και δύσκολη μάχη τους τελευταίους μήνες και παρά τη γενναιότητα και τη δύναμή της δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την οικογένεια και «πάγωσε» τον χώρο της showbiz,

μιας και την απόλυτη χαρά διαδέχτηκε η απόλυτη θλίψη.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα του κουμπάρου του για τον θάνατο της μητέρας του

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλο βρίσκονται η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά και ο κουμπάρος και κολλητός φίλος του, Αναστάσιος Ντούγκας. Ο δικηγόρος θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια την κυρία Ράνια, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο στο προφίλ του στο Instagram.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του, ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κυρία Ράνια ποζάρουν μαζί κατά τη διάρκεια κάποιας καλοκαιρινής εξόρμησης.

«Πάλεψες γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή. Έφυγες ήσυχη, όταν είδες ότι όλα έγιναν όπως είχες ευχηθεί. Καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων αγαπημένη μου Ράνια», έγραψε ο Αναστάσιος Ντούγκας στην ανάρτησή του

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Φουρέιρα: Στα γυρίσματα του video clip με τον έξι μηνών γιο της

Φώτης Σεργουλόπουλος για Βαγγέλη Κακουριώτη: «Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα είχαν πάρει τον θαμώνα σηκωτό»

Ανδρέας Γεωργίου: Συγκινεί η ανάρτηση για τον θάνατο της μαμάς του Αγγελόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα