Γιώργος Αρσενάκος: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έμεινα χωρίς δουλειά και χωρίς αυτοκίνητο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ήταν σήμερα το απόγευμα (14/6) ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το νέο του βιβλίο με τίτλο, «Ένα θέλω μπορεί», ενώ αναφέρθηκε και στη τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν τον απέλυσαν από την εταιρεία που εργαζόταν.

«H καραντίνα με οδήγησε στο να γράψω το βιβλίο, γιατί μέσα στην καραντίνα

κάναμε ένα διάλειμμα, οι ρυθμοί έπεσαν οπότε εκεί σκέφτηκα τι έκανα τα τελευταία 20 χρόνια και είπα να κάνω έναν αναλογισμό και έτσι προέκυψε το βιβλίο», είπε για το νέο του βιβλίο ο Γιώργος Αρσενάκος.

Για τις δυσκολίες που βίωσε όταν απολύθηκε από την εταιρεία που εργαζόταν, ανέφερε ότι «η καριέρα μου ξεκίνησε όταν με απέλυσαν από την εταιρεία όπου δούλευα. Αυτές οι απολύσεις όμως είναι υπέροχες, τους ευχαριστώ πολύ, αλλά πιο πολύ ευχαριστώ τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο οποίος την ώρα που με απέλυσαν μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου και σε κάνουν να πιστέψεις στον εαυτό σου, όταν όλοι οι άλλοι σε έχουν αφήσει μόνο σου.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν 30 χρονών, έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς να ξέρω τι θα κάνω. Δεν είναι θέμα υγείας όμως, οπότε το ξεπερνάς και η ζωή στα φέρνει όπως σου αξίζει και όπως τα ξεκινάς».

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Οι on camera δηλώσεις για τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του GNTM

Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η πολυτελής βίλα του στην Κέρκυρα

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αηδιάζεις με αυτά τα ντικ πικ, εμετός»

Keywords
Τυχαία Θέματα