Γιώργος Ασημακόπουλος: «Ήμουν να καταρρεύσω και πήγα στα σκουπίδια» – Η αντίδραση της μαμάς του

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» μερικά εικοσιτετράωρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το «Survivor All Star». Ο επιχειρηματίας κάθισε στο πάνελ της Φαίης και συζήτησε για όλα όσα έζησε στο reality επιβίωσης μαζί με την ομάδα της.

«Είμαι καλά και σωματικά και ψυχολογικά. Έκατσα 5,5 μήνες. 23 εβδομάδες. Την προηγούμενη φορά έκατσα 6,5 μήνες. Εγώ ήθελα να πάω να το διασκεδάσω, δεν ήθελα ίντριγκες. Γενικά, είχα το σκεπτικό ότι δεν θέλω να πολυασχοληθώ. Στις αρχές υπήρχε

ένας πόλεμος και ήμουν μόνος του. Είχα πει ότι φεύγω αλλά κράτησα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Ασημακοπούλος ρωτήθηκε για την πείνα που βίωσε, με τον ίδιο να αναφέρεται στο βίντεο που διέρρευσε, στο οποίο φαίνεται να τρώει από τα σκουπίδια. Ο πρώην Survivor αποκάλυψε πώς αντέδρασε η μητέρα του, όταν είδε αυτό το θέαμα.

«Η μαμά μου αισθάνθηκε άσχημα. Διέρρευσε ένα βίντεο – δεν ξέρω πώς έγινε – ήταν από τις αρχές του παιχνιδιού, που φαίνομαι να τρώω κάτι από τα σκουπίδια. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ. Το να βλέπει ένας γονιός το παιδί να τρώει από τα σκουπίδια είναι ακραίο.

Είναι κατακριτέα η πράξη αυτού που τράβηξε το βίντεο, πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Στις αρχές πεινούσαμε πραγματικά, χάναμε συνέχεια, δεν είχαμε τίποτα να φάμε. Εγώ είχα πάει να καταρρεύσω, οπότε όταν είδα τα σκουπίδια πήγα προς τα επάνω τους», ήταν τα λόγια του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

 OPEN: Αυτή είναι η νέα Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού

Λιλή Πυράκη: «Είπαν να μην με πάρουν στη δουλειά γιατί ήθελα κάνω οικογένεια»

 Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα