Γιώργος Ασημακόπουλος: Οικογενειακές διακοπές στη Ναύπακτο-Η φωτογραφία με τη μητέρα του

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε ευρέως γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο Survivor, στο οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Πολλές από τις ατάκες του έγιναν viral και χάρισε μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης.

Βέβαια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρέδωσε και μαθήματα ανθρωπιάς και συγκίνησε όταν εξομολογήθηκε πως θα δωρίσει την αμοιβή του από το Survivor σε Ιδρύματα που στηρίζουν παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο. Ο επιχειρηματίας μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι, έκανε πράξη τα

όσα είπε και μοιράσε το ποσό σε διάφορους Οργανισμούς.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αυτό το διάστημα απολαμβάνει ένας μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών, στη Ναύπακτο. Φυσικά, μαζί του είναι η οικογένειά του και όλοι μαζί περνούν στιγμές χαλαρώσης και “γεμίζουν” μπαταρίες για την επιστροφή στη δουλειά.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη σε όσους τον ακολουθούν, καθώς τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον δούμε σε αγαπημένη εκπομπή. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά τη συμμετοχή του στο Survivor δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και κατέληξε σε αυτήν που του ταιριάζει περισσότερο και αναμένεται να την ανακοινώση σύντομα!

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές του: 

Διαβάστε ακόμη:

Μπέττυ Μαγγίρα: Ο χιουμοριστικός τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε την ομάδα της στο Open!

Δανάη Μιχαλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τις «Άγριες Μέλισσες» από τον γάμο της

Ναταλία Γερμανού: Ανακοίνωσε τους συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα