Γιώργος Δασκαλάκης: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο -Έκκληση για αίμα στα social media

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης.

Την είδηση είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος την Περασμένη Τρίτη 2/8 μέσα από τα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει. Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα..

Θεέ μου βάλε το χέρι σου».

Σε δεύτερη ανάρτηση για την υγεία του στις 4/8, ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook: «Να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστημης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιες φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας».

Tις τελευταίες ώρες, ωστόσο, οι δικοί του άνθρωποι μέσα από τα social media, κάνουν έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου για τον Γιώργο Δασκαλάκη.



Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδάει το «Παιδί Γενναίο», έχοντας στην αγκαλιά του ένα κορίτσι με μυϊκή ατροφία -Βίντεο

Γέννησε η Μαντώ Γαστεράτου -Η πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της!

Λάκης Γαβαλάς: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τη νέα του σχέση

Keywords
Τυχαία Θέματα