Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έκαναν μεγάλη κουταμάρα που σταμάτησαν το «Σόι σου»!

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» το πρωί της Παρασκευής.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας του εκμυστηρεύτηκε πως στεναχωρήθηκε που τελείωσε «Το σόι σου», κάτι που έκανε τον ηθοποιό να αναφερθεί στην μεγάλη αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο για αυτό το ρόλο, ενώ εξέφρασε την άποψη του πως ήταν λάθος που ο Alpha σταμάτησε την σειρά.

«Τα παιδάκια κάνουν ουρές και έρχονται για τον Χαμπέα. Αυτό με τιμάει. Είμαι από τους λίγους ηθοποιούς

που δίνω ονόματα στους χαρακτήρες μου, Γαργαμπίκας, Χαμπέας… είναι τιμή για εμένα αυτό.

Νομίζω ότι έκαναν μεγάλη κουταμάρα. Αφού κάνει τώρα 25%. Θέλω να πω ότι κάποιο λάθος έκαναν στη διαχείριση. Δεν το έχω συζητήσει. Πάμε για άλλα. ΠΙστεύω ότι ό,τι γίνεται γίνεται για το καλό μας, δεν είναι από αυτούς που έχω κολλήματα. Δόξα τω Θεώ έχω δουλειά.

Νομίζω ότι ήταν κακή διαχείριση των υπευθύνων εκείνης της εποχής γιατί είναι μια τεράστια επιτυχία. Εγώ είχα στο μυαλό μου και το είχα προτείνει στο κανάλι σαν λογική, το «Σόι σου» να υπάρχει σε ένα κανάλι, στον Alpha που ξεκίνησε, μπορεί να μην μπορούσε να κρατήσει 10 χρόνια, αλλά να ήταν Πάσχα, Χριστούγεννα, δηλαδή πως μεγαλώνει αυτή η οικογένεια.Περνάνε 20 χρόνια, πεθαίνει ο Γιαννόπουλος, πεθαίνει η Μίρκα – να είμαστε καλά, μετά τα παιδιά. Θα ήταν πολύ μεγάλο πρότζεκτ όχι μόνο για την ελληνική τηλεόραση… ευρύτερα.

Μου θυμίζει τους Απαράδεκτους, τα παιδιά κλαίνε, το βλέπουν ηλικίες από 0 εώς 110.
Κακές διαχειρίσεις γίνονται. Έκρινε το κανάλι στη συγκεκριμένη φάση ότι πρέπει να σταματήσει το Σόι, κάτι μπορεί να ξέρουν», σχολίασε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στους συναδέλφους τους που υποτιμούν την τηλεόραση ως μέσο, λέγοντας πως κάνουν τηλεόραση μόνο για τα λεφτά.

«Αυτοί που κάνουν τηλεόραση μόνο για τα λεφτά είναι ηλίθιοι, βλαμμένοι, ατάλαντοι και μέτριοι. Καταρχήν σε υποτιμά αυτό. Μην το κάνεις τότε βρε βλάκα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσον. Είναι στο χέρι σου πως θα διαχειριστείς το χρόνο σου που είναι πολύτιμος. Η τηλεόραση είναι σπουδαίο μέσο και κάνει καλά και κακά πράγματα», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε την συνέντευξή του:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Αναβάλλεται ο γάμος τους και η βάφτιση της κόρης τους

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές σκηνές στο τρέιλερ για την πρεμιέρα!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Γιατί δεν θα πάει στην πρεμιέρα του Χάρη Βαρθακούρη στο Big Brother;

Keywords
Τυχαία Θέματα