Γιώργος Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συζύγου του ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έχασε τη ζωή του πριν από περίπου 1,5 χρόνο, όταν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανάκι τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του.

Την Κυριακή 27/11, η σύζυγος του αστυνομικού ρεπόρτερ έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε σήμερα αν ήταν ζωντανός.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ, έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα, μέσα από το οποίο εύχεται στ0ν Γιώργο Καραϊβάζ

όλα όσα θα του ευχόταν αν ήταν σήμερα στο πλευρό της.


«Καλημέρα σήμερα το πρωί σαν ξύπνησα χωρίς τα γυαλιά είδα ένα κινητό να αναδύεται στην οθόνη του κινητού το κάλεσα και ήσουν εσύ.

Δεν απάντησες ποτέ ήθελα να σου πω να τα εκατοστίσεις αγάπη μου αλλά δεν είσαι πια μαζί μας. Έφυγες νωρίς αγόρι μου έτσι το θέλησε η μοίρα, ο θεός, κάποιοι ότι και αν ισχύει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο θα γινόσουν 54 δεν πρόλαβες.

Σήμερα θα κάναμε τα γενέθλια σου με τους φίλους σου, τους αγαπημένους μας θα έσβηνε τα κεράκια σου το γεύμα θα ήταν θεματικό όπως πάντα σου άρεσε άλλοτε Κρητικό άλλοτε Πολίτικο, άλλοτε Ιταλικό.

Θυμάσαι τα τελευταία γενέθλια σου στη γη πηγές από το γραφείο του Γιάννη και όπως συνηθίζατε βγήκαν τα οι ρακιές έτσι μείναμε να τρώμε χωρίς τον εορταζόμενο που κοιμόσουν του καλού καιρού είχα θυμώσει μαζί σου, που τόσες ετοιμασίες και τόση Τεόντοσιτς δεν την απόλαυσες τώρα λέω δεν βαριέσαι γέλασε και πέρασε καλά. Είχα θυμώσει και με το Γιάννη τώρα δεν πας στο Γιάννη και δεν θυμώνω ότι σου δίνει τσιπουράκι ενώ είσαι νηστικός.

Θέλω να σου πω ποσό σ ευχαριστώ για την αγάπη, την υπομονή, τη στοργή, που μου έδειξες για το γιο που μου χάρισες σ ευχαριστώ και σ αγαπώ έστω και έτσι έστω και σ αυτή τη διάσταση άυλη διαφανή μου αγάπη.

Σου εύχομαι χρόνια φωτεινά παραδεισένια να μας προσέχεις και να μας αγαπάς! Καλά πετάγματα στον ουρανό αγόρι μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Στάθα Καραϊβάζ.

Διαβάστε ακόμα:

Ζωή Κρονάκη σε Φώτη Σεργουλόπουλο: «Οι τίτλοι δεν έχουν σημασία»

Ορέστης Τρίκας: «Κατάφερα να συγχωρήσω τον πατέρα μου λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στα 19 της -«Πήγε να με αγγίξει στην αρχή κι έκλαιγα»

Keywords
Τυχαία Θέματα