Γιώργος Κατσαούνης: Η αντίδραση των γονιών του στο ειδύλλιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Ο καλός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, Βασίλης Μπατζιάκας, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο φλερτ του φίλου του με την Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ αποκάλυψε και πως αντέδρασαν οι γονείς του παίκτη των Μαχητών όταν άρχισε να αναπτύσσεται αυτό το ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Ο ίδιος συμφώνησε πως ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό, ενώ σχολιάζοντας το φιλί που αντάλλαξαν στο χτεσινό επεισόδιο (10/01), έκανε λόγο

για αμοιβαία έλξη.

Ο φίλος του Γιώργου Κατσαούνη είπε αρχικά: «Εγώ πιστεύω πως αυτό δεν άρχισε μέσα στο παιχνίδι. Διότι και οι Μαχητές και οι Διάσημοι είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Στην προετοιμασία. Πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο για 2-3 μέρες έμενα στον Άγιο Δομίνικο».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη κατάσταση οι γονείς του παίκτη των Μαχητών: «Έχουμε κάποιες επαφές. Σίγουρα οι γονείς του είναι χαρούμενοι. Καταλαβαίνετε. Ο Γιώργος δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό δεν είναι ένα έργο στην τηλεόραση. Ο Γιώργος είναι αληθινός. Είναι ο πραγματικός του εαυτός. Τον βλέπουν οι γονείς και οι συγγενείς του. Όλη η πόλη. Δε θα έκανε κάτι που δεν αισθάνεται. Δε μπορώ να εκφραστώ εκ μέρους των γονέων. Όταν ένας γονέας βλέπει το παιδί του τόσο χαρούμενο, πιστεύω είναι χαρούμενος και αυτός. Σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον».

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Τσάβαλου για κίνημα Metoo: «Δεν έλεγα όνομα για να μη μου κάνει μήνυση»

Γέννησε η Μάρα Δαρμουσλή

Ιάσονας Μανδηλάς: «Ντρέπομαι να κρατήσω το χέρι του συντρόφου μου στο δρόμο για να μην προκαλέσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα