Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις Δούκα – Χρυσικού για τις μηνύσεις που έλαβαν

Μετά τις δηλώσεις της Ζέτα Δούκα και της Δώρας Χρυσικού για τις μηνύσεις που έχουν από τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος ζητάει πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στο Πρω1νό εκφράζοντας την πλευρά του.

«Η Ζέτα Δούκα δεν περιμένει συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ακούστε, αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στο δικαστήριο. Αυτή είναι η δική της αλήθεια, φυσικά και δεν είναι η πραγματική αλήθεια γι’ αυτό λέω θα τα βρούμε στα δικαστήρια.

Εκεί, δεν υπάρχουν ιδιωτικές αλήθειες, υπάρχει η αντικειμενική αλήθεια. Εμείς εμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε

στο δικαστήριο, δεν προφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή γιατί θεωρούμε ότι κανείς δεν βρίσκει εκεί το δίκιο του. Δικαίωμά τους να θεωρούν υπέρογκο το ποσό που ζητάει ο Γιώργος Κιμούλης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρω1νού, το ακριβές ποσό που ζητάει ο Γιώργος Κιμούλης από τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αν και κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα. Οι μηνύσεις που έχουν γίνει από την πλευρά του Γιώργου Κιμούλη αφορούν στην καταγγελία που είχε κάνει η Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε ακόμα:

 Λάκης Γαβαλάς για GNTM: «Κρίμα για τον Τάσο και τον Καράβα που έχουν μια υστερικιά ανάμεσά τους»

 Πρωινό μας: Η συγκινητική ιστορία του μικρού Δημήτρη που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τη λευχαιμία

 Survivor: Στο Δρομοκαΐτειο ο παίκτης που απείλησε να αυτοκτονήσει – Η κατάσταση της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα