Γιώργος Λιάγκας – Μιμή Ντενίση: Έλυσαν στον αέρα του Πρω1νού τις διαφορές τους – Τι συνέβη;

Καλεσμένη στο Πρω1νό βρέθηκε η Μιμή Ντενίση το πρωί της Τρίτης 4/1. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ στην αρχή της συζήτησης η ίδια έλυσε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον παρουσιαστή.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Μιμή Ντενίση δεν κάλεσε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» τον Γιώργο Λιάγκα, γεγονός που ενόχλησε τον παρουσιαστή, μιας και περίμενε να δει την παράσταση.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν με κάλεσες. Το έλεγα από μόνος μου ότι θα πάω στη Μιμή την άλλη εβδομάδα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος

Λιάγκας.

Τότε, η Μιμή Ντενίση έσπευσε να του εξηγήσει πως δεν τον κάλεσε στην επίσημη πρεμιέρα, καθώς είχε ήδη δει το έργο μια φορά και δεν ήθελε να τον αναγκάσει να το δει ξανά.

«Για να μην νομίζουν ότι δεν σε αγαπώ και δεν σε καλώ, αν και εσύ το έκανες για πλάκα τότε… Εγώ από τακτ, επειδή το είχες δει το έργο, τον δεύτερο χρόνο δεν κάλεσε κανέναν άνθρωπο που το είχε δει για να μην νομίζουν ότι… Είπα να μην επιβάλλω στους ανθρώπους να ‘ρθουν να το δουν πάλι. Ξέρεις ότι έχεις το ελεύθερο να έρχεσαι όποτε θέλεις, δεν χρειάζεσαι ειδική πρόσκληση», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σχολεία: Ανοίγουν τη Δεύτερα με αυξημένα τεστ -Οι αλλαγές στα πρωτόκολλα

 Φωτεινή Δάρρα: «Περνάω δύσκολα τον κορονοϊό, είναι θετική και η 82χρονη μητέρα μου»

 Γέννησε η Κλέλια Πανταζή -Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα