Γιώργος Λιάγκας: Απαντά για τη Μαρία Αναστασοπούλου – «Γράφτηκαν ηλιθιότητες»

Με αφορμή την παρουσία της Μαρίας Αναστοπούλου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» την ημέρα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως επρόκειτο για κάποιο δοκιμαστικό για μια ενδεχόμενη συνεργασία τους στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

Το πρωί της Τετάρτης 18/1, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε διάφορα χιουμοριστικά σχόλια στη Μαρία Αναστασοπούλου σχετικά με τη συνύπαρξή της με τον Γιώργο Λιάγκα. Το εν λόγω

απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πρωινό», με τον παρουσιαστή να παίρνει θέση.

«Τι γίνεται ρε Μαρία; Ήρθες κι έφερε τον τρωικό πόλεμο. Στον ΑΝΤ1. Για να μην παρεξηγηθούμε, κάνουμε πλάκα. Κι επειδή γράφτηκαν διάφορες ηλιθιότητες, βλακείες από ανθρώπους που προφανώς έχουν μέσα τους απωθημένα, αλλά ας το κοιτάξουν…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής διέψευσε τα σενάρια περί συνεργασίας με τη Μαρία Αναστασοπούλου χωρίς να μασάει τα λόγια του για όσα γράφτηκαν: «Προφανώς – ήταν δικιά μου σκέψη να έρθει η Μαρία να κάνουμε έναν μαραθώνιο εδώ-, τον πρώτο που ρώτησα ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Και προφανώς ο Γιώργος με μεγάλη χαρά είπε ναι. Είμαστε πολύ φίλοι με τον Γιώργο και δεν έχουμε ανταγωνισμό. Είναι τιμή μου που με τιμά με την φιλία του. Όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα, και βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί διάβασα διάφορα».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Για πρώτη φορά στο γραφείο με τη νεογέννητη κόρη της

 Πρωινό μας 18/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 «Ο Πέτρος Φιλιππίδης τινάχτηκε εν μία νυκτί στον αέρα όπως εγώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα