Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει»

Στην κάμερα του Πρω1νού μίλησε σήμερα το πρωί (21/1) η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή τις φήμες γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον.

Πριν την προβολή των δηλώσεων της παρουσιάστριας του Love It, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Δηλαδή, αυτή τη στιγμή μεσούσης της σεζόν, το τηλεοπτικό μήλον της έριδος είναι η Ιωάννα Μαλέσκου; Δηλαδή είναι ο άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει φέτος και σφάζονται τα κανάλια για να την πάρουν του χρόνου. 

Συνήθως ξέρουμε τώρα πώς γίνεται το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πια, είναι με

πληρωμένους που γράφουν ό,τι τους λένε αυτοί που τους πληρώνουν… Οι πραγματικές μεταγραφές “βόμβα” είναι αυτές που δεν τις μαθαίνει κανένας και τις μαθαίνουμε με μία ανακοίνωση. Όλα τα άλλα είναι για δημιουργούμε αίσθηση. Είπα εγώ για την κοπέλα; Γι’ αυτούς που πληρώνονται και γράφουν διάφορα είπα εγώ».

Ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στην κάμερα του ΑΝΤ1 και του Σαράντη Μαριεττή: «Ο,τιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν δε θα το συζητήσουμε μαζί και ειδικά έξω στον δρόμο και σίγουρα δεν αφορά σε εμάς και τη δεδομένη στιγμή. Είναι κάτι που όταν λήγει μία σεζόν, όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή αν θα είναι κάπου αλλού. Να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά, αυτό θα το ήθελα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή

Υπόθεση 16χρονης: Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Βιασμός Θεσσαλονίκη -Πρω1νό: Οι νέες δηλώσεις της 24χρονης πριν τη συμπληρωματική της κατάθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα