Γιώργος Λιανός: «Είχα τη χαρά να δω την μικρή μου κόρη να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο»

Τίτλοι τέλους έπεσαν χτες (6/7) το βράδυ  για το Survivor.

Ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε νικητής, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Δεύτερος στην κατάταξη τερμάτισε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος από την αρχή της σεζόν θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και

-μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο Survivor All Star, ενώ απάντησε και για τη σύντροφό του αλλά και την μικρή του κόρη, οι οποίες τον επισκέφτηκαν πριν από λίγους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά και είχε πολλά απρόοπτα τα οποία δεν περιμέναμε, αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι και η μαγεία του Survivor, να φέρνεις κάποιους χαρακτήρες και να δεις πως θα αντιδράσουν μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Για το Survivor All Star, δήλωσε: «Μακάρι να γίνει το All Star του Survivor, γιατί είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει κάθε 4 με 5 χρόνια γιατί περνάνε και τα χρόνια για τους παλιούς παίκτες, οπότε γίνεται πιο δύσκολο. Θα ήθελα πολύ να δω και παλιούς και νέους παίκτες να αγωνίζονται».

Όσο για την σύντροφό του και την μικρή του κόρη, ο ίδιος είπε ότι «ήταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί η είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχα άπλα να τρέξει, να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο και να τρέχει ελεύθερα. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και για εμένα και για την σύντροφό μου».

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πανταζής: Οι ευχές στην Κόνι Μεταξά δύο ημέρες πριν από τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Βασίλης Μπισμπίκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τον 9,5 χρονών γιο του, Μιχάλη

Στάθης Σχίζας: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά τη νίκη στο Survivor -«Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα