Γιώργος Λιανός: Η επική αντίδραση της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Καραλέξη στη φάρσα που της έκανε

Στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube, «Θάρρος ή Αλήθεια», βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor All Star».

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, ενώ μάλιστα κλήθηκε να της κάνει μία τηλεφωνική… φάρσα, στην οποία θα της ανακοίνωνε πως του πρότειναν να γίνει ο επόμενος Bachelor.

«Έχουμε

κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα “ευχαριστούμε που ήρθατε”. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη», είπε αρχικά.

Όσο για το πως αντέδρασε η σύντροφός του στην φάρσα στην οποία της ανακοίνωσε πως του πρότειναν να γίνει ο επόμενος Bachelor με μια πολύ μεγάλη χρηματική αμοιβή, εκείνη αντέδρασες λέγοντας: «Έλα ρε Γιώργο πρωί πρωί και μου χεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει. Πήρες να με κοροϊδέψεις τώρα; Να γίνεις ο bachelor εσύ; Να γίνεις o bachelor; Ωραία… Γίνει ο bachelor… Tι μου λες; Πλάκα μου κάνεις; Αγάπη μου; Μας νοιάζουν τα λεφτά τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες; Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;».

Διαβάστε ακόμα:

Μίνως Θεοχάρης: «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή 10 ημέρες πριν γεννηθώ»

Ήβη Αδάμου: «Θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη στο να μη νιώθω τόσες τύψεις ως μαμά»

Δύσκολες ώρες για την Ευριδίκη: Η συγκινητική ανάρτηση -«Στάθηκε δίπλα μας σε χρόνια δύσκολα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα