Γιώργος Λιανός: Στο γήπεδο με τα παιδιά του – Φωτογραφία

Ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα, περνώντας δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά του, αφού είναι πολύ δραστήριος πατέρας.

Ο ίδιος ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς αυτή τη φορά θα παρουσιάσει το «I’m Celebrity, get me out of there», έχοντας στο πλευρό του την Καλομοίρα, συνεπώς θα στερηθεί τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του, που θα παραμείνουν στη χώρα μας λόγω των σχολικών υποχρεώσεών τους.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιανός

έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο γάμο του και ένα παιδί από τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, με την οποία είναι μαζί και ευτυχισμένοι τα τελευταία χρόνια. Ο παρουσιαστής τα θέτει πάντα σε προτεραιότητα κι όσο βρίσκεται στην Ελλάδα φροντίζει να είναι αχώριστοι.

Ο Γιώργος Λιανός στο γήπεδο με τα παιδιά του

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός πήγε στο γήπεδο μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά του, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ο παρουσιαστής υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, όπως και τα παιδιά του, και χθες ήταν μια ξεχωριστή ημέρα, αφού κέρδισε τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν θέλω οι γιοι μου να γίνουν γονείς νέοι»

 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στην Αμερική

 Τσιμτσιλή για Παπαγεωργίου: «Δεν πατάει τη μπανανόφλουδα πλέον με τη Βίκυ»

Keywords
Τυχαία Θέματα