Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Χώρισαν εννέα μήνες μετά τον γάμο τους

Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν εννέα μήνες μετά τον γάμο τους ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια.

Οι φήμες περί χωρισμού υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε το πρωί της Τρίτης από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι το διαζύγιο ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη

και την Κρίστη Καθάργια είναι συναινετικό.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχαν στο παιχνίδι περιπέτειας του Star, «Asia Express», όπου μπορεί να μην είχαν κερδίσει αλλά είχαν καταφέρει να κερδίσουν όλες τις εντυπώσεις.

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και -μεταξύ άλλων- αποκαλύψαν πως την απόφαση να παντρευτούν την πήραν μόλις δύο εβδομάδες πριν την τελική ημερομηνία.

«Πήρα τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο που είναι και φίλος μου και του λέω “θέλω να παντρευτούμε”. Οι γονείς μας το έμαθαν πέντε μέρες πριν, ότι θα παντρευτούμε. Άμα δεν το μάθαινε και κανένας άλλος από τους υπόλοιπους, θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε», αποκάλυψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Όσο για την αργοπορία της νύφης στο δημαρχείο, ο Γιώργος Μαυρίδης σχολίασε: «Είπαμε να μην αργήσουμε. Να είμαστε εκεί δύο παρά. Έρχεται λοιπόν, η μέρα του γάμου και 13:15 είμαι έτοιμος. 14:30 είχε πάει και δεν είχε κατέβει ακόμα, μου λέει “έρχομαι”. Στις 14:45 μου λέει “έλα ρε Γιώργο, πώς κάνεις έτσι;”. Φτάνουμε τελικά, 15:10 και μου λέει “ηρέμησε, δεν έγινε και κάτι, νύφη είμαι”».

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό τους, ανατρέξαμε στα προφίλ του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια στο Instagram και παρατηρήσαμε ότι οι δυο τους έχουν διαγράψει σχεδόν όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχαν δημοσιεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Στα 40 ευρώ η επιδότηση ανά μεγαβατώρα για όλους τον Μάρτιο 

Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Στα πολύ μεγάλα ταλέντα τα συγχωρώ όλα» 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του -«Έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης» 

Keywords
Τυχαία Θέματα