Γιώργος Παπαδάκης: Η έκτακτη εμφάνιση στον αέρα του ΑΝΤ1 μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»

Οι θάνατοι και οι τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel αποτελούν το κορυφαίο θέμα της ειδησεογραφίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Με αφορμή αυτά τα τόσο δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (10/9) στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί», προκειμένου να τοποθετηθεί για όσα τραγικά έχουν συμβεί στη χώρα μας.

Η έκτακτη εμφάνιση του
Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα του ΑΝΤ1

Η Μαρία Σαράφογλου υποδέχτηκε στον πλατό τον Γιώργο Παπαδάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη συντροφιά μας έχουν προστεθεί και οι πολιτικοί. Να καλωσορίσουμε όμως τον Γιώργο Παπαδάκη, που κάνει πρεμιέρα αύριο. “Καλημέρα Ελλάδα”, λοιπόν, σε μία δύσκολη συγκυρία».

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε με τη σειρά του: «Πάρα πολύ δύσκολη συνθήκη με όλα αυτά που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Όχι τόσο εμείς, βλέποντας τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά οι τόσοι άνθρωποι εκεί. Είναι μία ευκαιρία για να δούμε τι δεν πήγε καλά».

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρίας Αναστασοπούλου αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα με την εκπομπή τους, «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της  Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη: Καλεσμένος – έκπληξη στην πρεμιέρα του «Fay’s Time»

Ανθή Σαλαγκούδη: Έκανε πρεμιέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Attica Tv

Τροχαίο στην εθνική προς Ευζώνους: Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο IX – Τρεις νεκροί

Keywords
Τυχαία Θέματα