Γιώργος Πορφύρης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το «MasterChef»

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού «MasterChef», αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού, ο Γιώργος Πορφύρης.

Ο μάγειρας διαγωνίστηκε σε ένα πιάτο αντιγραφής του καλεσμένου chef Βασίλη Μουρατίδη, όμως δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με την προσπάθειά του.

«This is the end… Ήταν η δεύτερη φορά στο παιχνίδι και δεν πίστευα ότι θα το ξαναζούσα. Τελικά όμως πως τα φέρνει η ζωή και ξαναέζησα κάτι το οποίο ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία γενικά που έχω ζήσει ποτέ. Θα μου λείψει το παιχνίδι, κάθε

στιγμή είναι εικόνες και γεύσεις, ένα πακέτο εμπειριών και συναισθημάτων», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πορφύρης στην ανακοίνωση ότι αποχωρεί από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Μετά την αποχώρησή του, ο ίδιος επέστρεψε στην καθημερινότητά του αλλά και στα social media. Μάλιστα, μετά την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου που αποχώρησε, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ο Γιώργος Πορφύρης δημοσίευσε μια φωτογραφία του, με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν και να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι. «Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Καλό καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by George Porfiris (@giorgos_porfiris)


Να θυμίσουμε πως την τελική τετράδα του «MasterChef» βρίσκονται οι: Νίκος Τράκας, Μαρία Μπέη, Άγγελος Τσιγκάκος και Αλέξανδρος Αντωνελάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε με αφορμή τον γάμο του Μουζουράκη -«Ήθελαν να στείλουν κάμερες και στην κηδεία της μάνας μου»

Πάνος Μουζουράκης: Στην Αίγινα μια μέρα πριν τον γάμο -Ξεκίνησε από νωρίς το γλέντι για τον γαμπρό -Βίντεο

Γνωστός Έλληνας εξομολογείται: «Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα