Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ξεσπά για την αδικία στις άδειες εγκυμοσύνης, μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει πατέρας

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, είδηση που αποκάλυψε πρόσφατα η εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για το ευτυχές γεγονός, ωστόσο άφησε να εννοηθεί μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ξέσπασε σχετικά με τις άδειες που δίνονται στις έγκυες εργαζόμενες γυναίκες. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» τον συνάντησε και εκείνος τοποθετήθηκε εκ νέου, μη κρύβοντας την ενόχλησή του για

τη συγκεκριμένη νομοθεσία.

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες μητέρες σε ό,τι αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης στο δημόσιο, στο ιδιωτικό και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Και εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε για πιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί  αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας.

Κάντε μια έρευνα σε ό,τι αφορά στο καθεστώς στις άδειες εγκυμοσύνης. Είναι ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στις μητέρες στην ελληνική κοινωνία. Είναι πραγματικά άδικο και στρεβλό, θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμη. Ως εδώ, υπάρχει πολύς κόσμος που έχει επηρεαστεί. Όλες οι μητέρες βασικά…», είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο – «Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε…»

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν το έχω ξεκάθαρο μέσα μου αν θα συνεχίσω στο Happy Day»

Αντίνοος Αλμπάνης για Βαλάντη: «Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε την αρρώστια για να ξεφτιλίσουμε κάποιον»

Keywords
Τυχαία Θέματα