Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Το άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους, Ιωάννας

Την Πέμπτη 19 Μαΐου η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς βάφτισαν την ενός έτους κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Ιωάννα. Η νεοφώτιστη βαφτίστηκε ακριβώς την ίδια ημέρα που γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της, μια ημερομηνία που θα θυμάται για πάντα η οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, δίνοντας

έτσι μια γεύση στους διαδικτυακούς φίλους της απ’ όσα έγιναν. Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με την ακόλουθη λεζάντα:

«Πέμπτη 19 Μαΐου!!! Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου, πόσο ευλογημένοι είμαστε που σ’έχουμε! Να ζήσεις Ιωαννάκι μου, να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελο σου είναι η ευτυχία μας!!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και συγγενείς μας που ήταν κοντά μας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους νονούς μας @eleninod @m_milonakis! Αυτή η μέρα επισφράγισε για πάντα τη φιλία μας και μεγάλωσε την οικογένεια μας… σας λατρεύουμε!!! P.S Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες εορταστικές ευχές!».

Δείτε την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομμάτα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Kommata (@konstantina_kommata)

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Καρφώνει» τον Ουγγαρέζο – «Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου»

 Πρω1νό 23/5: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Βάνα Μπάρμπα στο Πρω1νό: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά, με πρόδωσαν φίλοι μου και τρέχω εδώ και ένα μήνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα