Γιώργος Ταλάντσεβ: Εξηγεί γιατί χρησιμοποίησε κινητό στο περσινό «Survivor»

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε σήμερα (1/2) ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star» και την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου λόγω του περιστατικού με το κινητό τηλέφωνο και το τσιγάρο, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στη δική του αντίστοιχη περίπτωση πέρσι.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη

ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποιήσε».

«Κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά», κατέληξε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Διαβάστε ακόμα:

«Η Ελένη Φουρέιρα φοβήθηκε πως θα κινδυνεύσει το μωρό της κατά την εγκυμοσύνη»

James Καφετζής: Δέχτηκε πρόταση να κατέβει στην πολιτική από την Εύα Καϊλή;

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το όλο νόημα μήνυμα για την Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα