Γιώργος Ταλάντσεβ για Βασάλο: «Είναι από τους πιο άστοχους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor»

Για τα στατιστικά του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Survivor All Star» μίλησε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Ταλάντσεβ.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο παίκτης των Διασήμων βρίσκεται στις τελευταίες θέσης της κατάταξης.

«Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν ψηφίζεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Αυτό όμως που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι για να μιλάς έτσι και να έχεις τέτοια έπαρση, πρέπει να έχεις και κάποιες νίκες, ότι έχεις

το πάνω χέρι και μπορείς να εκφέρεις καθαρά την άποψή σου. Εγώ δεν έχω ξαναδεί παίκτη με τόσο χαμηλά στατιστικά να εκφέρει τόσο έντονα την άποψή του», είπε αρχικά.

Μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα από την πλευρά της ότι «εχθές έβλεπα Survivor και τρελάθηκα με το πόσο άστοχος είναι ο Βασάλος. Φτάνει πρώτος στον στόχο και δεν μπορεί να τον πετύχει, αργεί πάρα πολύ».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Ταλάντσεβ επισήμανε: «Είναι πρωταθλητής, το ξέρω και το ‘χω παρατηρήσει κι εγώ. Θεωρώ ότι είναι από τους πιο άστοχους παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι. Είναι γυμνασμένο παιδί, ωραίος άντρας, ξέρει το ριάλιτι αλλά στον στόχο δεν το βρίσκει».

Διαβάστε ακόμα:

Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει -«Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Αναστάσιος Ράμμος: «Με λήστεψαν, με χτύπησαν και έκανα ράμματα στη μύτη»

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που άφησε την Αθήνα και μετακόμισε στην Πάρο – «Μου έφαγε τα συκώτια»

Keywords
Τυχαία Θέματα