Γιώργος Ταλάντσεβ: «Η κοπέλα μου έκανε unfollow τη Σοφιάννα, γιατί ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε φίλοι»

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκε καλεσμένος στην  εκπομπή «Love it» και ρωτήθηκε για το unfollow που φέρεται να έκανε η σύντροφός του στη Σοφιάννα Αβραμάκη. Ο πρώην παίκτης του Survivor επιβεβαίωσε πως αυτό έχει συμβεί και εξήγησε ότι η αγαπημένη του δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι με τη Σοφιάννα Αβραμάκη είναι μόνο φίλοι.

«Ισχύει ότι η κοπέλα μου έκανε unfollow

τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Πως κάποιοι βλέπουν πράγματα που δεν ισχύουν στο Survivor, έτσι και κάποιοι άλλοι βλέπουν πράγματα που δεν ισχύουν στην πραγματική ζωή. Η κοπέλα τσαντίστηκε που χθες ήμουν με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Δεν την πήρα μαζί μου γιατί είναι στο Μαϊάμι. Ήταν κι άλλα άτομα μαζί μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση της Σοφιάννας Αβραμάκη, ο ίδιος δήλωσε: «Η Σοφιάννα Αβραμάκη τι να πει; Στενοχωριέται, είμαστε όντως πολύ καλοί φίλοι και περνάμε ωραία. Η κοπέλα μου δεν το έχει καταλάβει πολύ καλά αυτό ακόμα, σίγουρα θα το καταλάβει. Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα λόγω αυτού του θέματος, δεν την έχω δει και ακόμα από κοντά. Ελπίζω μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες να έρθει εδώ».

Διαβάστε ακόμα:

 Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Η ζωή μου δίπλα του ήταν ανεπανάληπτη»

 Ηλίας Νικολακόπουλος: Πέθανε ο γνωστός αναλυτής εκλογικών τάσεων και δημοσκοπήσεων

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Περιμένω τις πιο προσωπικές μας στιγμές μετά το Survivor»

Keywords
Τυχαία Θέματα