Γιωρίκας Πιλίδης: Η σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στο Survivor -«Μου είπε σήκω φύγε…»

Στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/1) ο Γιωρίκας Πιλίδης!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, μίλησε για την εμπειρία του στο reality, ενώ αποκάλυψε και την σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση.

«Μια ζωή την έχω αφιερώσει στον αθλητισμό και τώρα μπήκα σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι το οποίο δεν ήταν τόσο στο στυλ μου. Μετά τις πρώτες 15 μέρες άρχισε να παθαίνει ένα μεγάλο σοκ

ο οργανισμός μου και να αποδυναμώνομαι πάρα πολύ… Ένιωσα ότι κάποιοι στενοχωρήθηκαν πραγματικά (όταν έφυγα). Σαν να ήταν φίλοι μου. Η Ευρυδίκη, η Βρισηίδα κι η Αθηνά.

Ο Βισκαδουράκης ήταν ο μόνος, ο οποίος όταν με έβλεπε τη νύχτα πως ταλαιπωριόμουν και δεν κοιμόμουν, μου έλεγε “φίλε έχεις μια καριέρα. Σήκω και φύγε. Μην χαλάσεις όλο αυτό που έχεις χτίσει για ένα παιχνίδι”. Γιατί όντως ταλαιπωριόμουν κι όταν είχα πρωτοπεί στα κορίτσια ότι θα φύγω, έπαθαν πλάκα. Πραγματικά τα αγάπησα αυτά τα πλάσματα», αποκάλυψε ο Γιωρίκας Πιλίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην Μυριέλλα Κουρεντή, τονίζοντας ότι «μπήκε στο παιχνίδι για να παίξει έναν ρόλο το πιστεύω και το σέβομαι και αυτό. Εγώ μπήκα εκεί μέσα και ήταν για μένα κάτι πολύ διαφορετικό. Αν δεν είχα δίπλα μου τον Βισκαδουράκη, την Βρισηίδα και την Ευρυδίκη να μου πουν λίγο πώς λειτουργεί όλο αυτό το θέμα, δεν ξέρω τι θα είχα κάνει, μπορεί να είχα φύγει από την πρώτη μέρα».

Διαβάστε ακόμα:

Κατιάνα Μπαλανίκα-Αλέξανδρος Ρήγας: Το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα τους και ο λόγος που ήρθαν σε ρήξη

Πάτρα: Η απάντηση του πατέρα των τριών κοριτσιών για το δημοσίευμα περί τοξικού αερίου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του -«Αρρώστησα και σχεδόν πέθανα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα