Γιωρίκας Πιλίδης: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά την είσοδό του στο «Survivor All Star»

Mπορεί πριν από λίγες μέρες να μπήκαν στο «Survivor All Star» έξι νέοι παίκτες, οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής 26/2 «εισέβαλλαν» ακόμη δύο.

Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πιλίδη και την Νικολέτα Μαυρίδη, οι οποίοι αποχώρησαν πριν από μερικά 24ωρα από την Ελλάδα και

έφτασαν ήδη στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ο πρώην παίκτης που είχε αποχωρήσει για λόγους υγείας έναν χρόνο πριν από το «Survivor» μπήκε στους Μαχητές, ενώ η Νικολέτα Μαυρίδη στους Διάσημους.

Η είσοδος του 23χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή στο παιχνίδι έκανε αμέσως αίσθηση στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι ήδη πιστεύουν πως πρόκειται για το μεγάλο φαβορί του «All Star».

Φυσικά, το επεισόδιο αυτό δεν θα μπορούσε να χάσει η επί 7 χρόνια σύντροφός του, η οποία μάλιστα έκανε και μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως της λείπει ήδη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μου έφυγες πάλι… Αλλά δεν πειράζει, ξέρω ότι το κάνεις για εμάς. Είμαι εδώ να σε καμαρώνω και επιτέλους ήρθε η Κυριακή που τόσο περίμενα. Τα φιλιά μας αγάπη μου», δημσιεύοντας παράλληλα μερικά στιγμιότυπα του αγαπημένου της από την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Με το κορίτσι μου είμαστε μαζί από μικροί. Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Δεν ήμασταν στο ίδιο σχολείο. Ήταν ένας Instagramικός έρωτας. Ο γάμος είναι στα κοντινά μας πλάνα. Ίσως παντρευτούμε του χρόνου, ίσως και φέτος. Μετά τον Σεπτέμβριο πάντως», είχε εξομολογηθεί ο Γιωρίκας Πιλίδης για την αγαπημένη του στο περιοδικό You.

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι οι Μαχητές όταν αντίκρισαν στην παραλία τους τον Γιωρίκα Πιλίδη δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους, καθώς πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παίκτη που σίγουρα θα φέρει νίκες και έπαθλα στην ομάδα τους.

Διαβάστε ακόμα:

Καίτη Φίνου: Τι αποκάλυψε για τη ματαίωση του γάμου της με τον Στάθη Ψάλτη -«Ήταν έτοιμο το νυφικό μου και τον ακύρωσε»

Σασμός: Ο Ευθύμης καταδίδει τον Παύλο για δύο φόνους -Καρέ καρέ ο ματωμένος γάμος Αντώνη-Μαρίνας

Survivor All Star – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την αποψινή ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα