Γιώτα Γιάννα: Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης η κηδεία της -Φωτογραφίες

Η Γιώτα Γιάννα πέθανε σε ηλικία 95 ετών στις 5 Ιουλίου του 2023, με την είδηση του θανάτου της να βυθίζει στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η γυναίκα με τη φυσαρμόνικα έγραψε τη δική της ιστορία στον χώρο της μουσικής, μια ιστορία που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανένας.

Η κηδεία της Γιώτας Γιάννα τελέστηκε σήμερα (7/7) στο κοιμητήριο Καισαριανής. Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν εκεί προκειμένου να της πουν το τελευταίο «αντίο» και να την συνοδεύσουν στην

τελευταία του κατοικία.

Ανάμεσα σε αυτούς οι: Άννα Βίσση, Σπύρος Μπιμπίλας, Ντέπυ Γκολεμά, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Πρέκας και Νικήτας Κακλαμάνης. 

Η Γιώτα Γιάννα παρέμεινε αντισυμβατική μέχρι την τελευταία της στιγμή ενώ ακόμη και ο τρόπος ανακοίνωσης για την ώρα και τον τόπο της κηδείας της ήταν ιδιαίτερος, όπως κι εκείνη…

«Αύριο φιλαράκια μου, 11:30 στην Καισαριανή θα με χαιρετήσετε, και εγώ θα σας δω από τη δική μου διάσταση», είναι ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε η ημερομηνία της κηδείας της μέσα από τη σελίδα που διατηρούσε στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Φινάλε για την Καινούργιου -«Τι θα ευχηθείτε για εμένα; Τον Σεπτέμβρη διπλή»

Το Πρω1νό -Γιώργος Λιάγκας: Το ευχαριστώ σε Κορινθίου – Νομικού στο φινάλε της εκπομπής

Κατερίνα Καινούργιου: «O Λιάγκας έχει πέσει σε ατοπήματα φέτος, δεν τον γλείφω καθόλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα