Γιούλικα Σκαφιδά: Το περιστατικό στο θέατρο που την έφερε σε δύσκολη θέση -«Πάγωσα για λίγα δευτερόλεπτα»

Είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της και με το υποκριτικό της ταλέντο έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που είχε συμβεί κάποτε στο θέατρο και την είχε φέρει σε δύσκολη θέση.

«Πάνω στη δουλειά συμβαίνουν διάφορα πράγματα. Έχουμε άγχος, τα πράγματα είναι απαιτητικά, ο κόσμος είναι κι αυτός

απαιτητικός, καμιά φορά ξεχνιούνται και νομίζουν ότι βλέπουν τηλεόραση και μιλάνε, νευριάζουν, σε δείχνουν με το δάχτυλο…Στο Εθνικό είχε τύχει ένα δυσάρεστο που ένας κύριος από την πλατεία είχε πεταχτεί και είχε πει ότι δεν είναι ωραίο.

Είχε μια σκηνή βίας και είχε πει ότι δεν είναι ωραίο να δείχνουμε βία στο θέατρο. Πάγωσα για λίγα δευτερόλεπτα. Δεν ήξερα τι θα κάνει, αν θα σηκωθεί πάνω, θα συνεχίσει, θα κάτσει κάτω. Τελικά ευτυχώς κάθισε και συνεχίσαμε τη σειρά», είπε χαρακτηριστικά η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Ο κόσμος με αναγνωρίζει περισσότερο από τα “Μαύρα μεσάνυχτα” και μετά από το “Νησί”».

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Διονυσίου: «Δεν ξέραμε ότι είχε πεθάνει ο πατέρας μας, όταν αντικρίσαμε το θέαμα…» 

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ρία Κολοβού – «Δεν έχω κάνει παιδιά, τα έχω σαν δικά μου» 

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για το ατύχημά της -«Δυο εβδομάδες ήμουν ακίνητη» 

Keywords
Τυχαία Θέματα