Γλυκά Νερά – Πρω1νό: Διαλυμένη η μητέρα της Καρολάιν – Απούσα από τη δίκη του Μπάμπη

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, μέσα στο υπνοδωμάτιό τους, μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Ο πιλότος προσπάθησε αρχικά να ξεγελάσει τις Αρχές, υποστηρίζοντας πως μπήκαν κλέφτες στο σπίτι τους, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν άργησαν να καταλάβουν το σχέδιό του και να ξετυλίξουν το κουβάρι.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προφυλακίστηκε και σήμερα 11/5, έφτασε η στιγμή της απολογίας του για το έγκλημα που «πάγωσε» το πανελλήνιο. Απούσα από τη δίκη είναι η μητέρα της Καρολάιν, η οποία έχει αναλάβει και την ανατροφή της κόρης τους, Λυδίας, καθώς

δεν επιθυμεί να μάθει λεπτομέρειες για τις τραγικές στιγμές που βίωνε η κόρη της.

Όπως αποκάλυψε η Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρω1νό, η Σουζάνα ήταν αποφασισμένη από την αρχή να μην βρίσκεται στη δίκη και έτσι είχε υπογράψει πληρεξούσιο με τους δικηγόρους της ώστε να την εκπροσωπήσουν στη δίκη. Η Σουζάνα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι διαλυμένη όχι μόνο γιατί σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο πέθανε το παιδί της αλλά και επειδή συνέπεσε να απολογείται την ίδια ημέρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η Σουζάνα δεν παρακολουθεί τη δίκη από την τηλεόραση αλλά ενημερώνεται από τους δικηγόρους της για όσα πρέπει να γνωρίζει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ελπίδα: Η εξομολόγηση για την απώλεια του συζύγου της: «Τον άκουγα να περπατάει, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον»

 Κόνι Μεταξά: Έμεινε από βενζίνη στη μέση του δρόμου και την έσωσε ο Λευτέρης Πανταζής

 Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν πέμπτο γάμο»

Keywords
Τυχαία Θέματα