Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα καθημερινά και βραδινά τους looks – Ποιες τάσεις εμπιστεύονται;

Ποιες τάσεις ακολουθούν οι πιο γνωστές Ελληνίδες; Σήμερα στo faysbook.gr σου έχουμε ετοιμάσει μια gallery με τα casual looks αλλά και κάποια πιο βραδινά για να δεις ποιες τάσεις εμπιστεύονται.

Η Έλενα Χριστοπούλου απαθανατίστηκε σε δημόσια εμφάνιση με καμπάνα παντελόνι, ζιβάγκο, σαμπό και ένα animal print παλτό.

Η Αθηνά Οικονομάκου

λατρεύει τις καμπάνες και σε αυτό το look τη βλέπουμε με animal print καμπάνα, σατέν πουκάμισο και δαντελένιο τοπ. Η γνωστή ηθοποιός ολοκληρώνει το outfit με layering σε κολιέ που κάνουν το σύνολο να φαίνεται ακόμα πιο μοντέρνο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ποντάρει σε ένα total white look που μας αρέσει πολύ. Η ηθοποιός φοράει λευκό σύνολο, κρεμ παλτό και λευκό πλεκτό σκουφάκι και ολοκληρώνει το σύνολο με λευκά sneakers.

H Νάνσυ Παραδεισανού ποντάρει σε ένα μεταλλιζέ φόρεμα με βαθύ σκίσιμο και το συνδυάζει με ψηλοτάκουνα πέδιλα και mini bag.

H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βάζει χρώμα στην εμφάνισή της με baggy τζιν παντελόνι που το ταιριάζει με crop λεμονί ζιβάγκο, neon πράσινο σακάκι και λευκά sneakers.

H Κατερίνα καινούργιου φοράει το δερμάτινο κολάν της με λευκό σακάκι, combat boots και Chanel τσάντα.

Η Βίκυ Καγιά μας δίνει δύο διαφορετικά looks για διαφορετικές στιγμές της καθημερινότητάς της. Στο πρώτο στιγμιότυπο τη βλέπουμε με κολάν, ζιβάγκο, καρό blazer και over the knee vinyl μπότες.

Σε μια πιο casual και αθλητική στιγμή της η Βίκυ επιλέγει ένα κολάν, oversized φούτερ και sneakers.

H Ελένη Χατζίδου φοράει μια baggy φόρμα με oversized φούτερ και μποτάκια, ενώ ολοκληρώνει το look με puffer jacket.

H Έβελυν Καζαντζόγλου συνδυάζει το tailored παντελόνι της με crop ζιβάγκο, μοβ puffer jacket και sneakers, για ένα καθημερινό και casual σύνολο που της πηγαίνει πολύ.

Διαβάστε περισσότερα:

Ανοιξιάτικες φούστες με χειμερινά looks: Είναι η Νο1 τάση του εξωτερικού

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα