Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τι φοράνε αυτή τη στιγμή στις εμφανίσεις τους εκτός τηλεόρασης

Τις έχουμε συνηθίσει μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα της τηλεόρασης και είναι πάντα σούπερ κομψές και όμορφες. Τι επιλέγουν όμως να φοράνε γνωστές και αγαπημένες μας Ελληνίδες όταν είναι εκτός τηλεόρασης;

Η Φαίη μας επιλέγει ένα τζιν σε στενή γραμμή που το συνδυάζει με μπλε t-shirt και ένα ζευγάρι nude γόβες. Η Φαίη ολοκληρώνει το look της με μια μαύρη τσάντα ώμου και ένα πολύ λαμπερό χαμόγελο.

Η Κατερίνα Λέχου αγαπάει τα άνετα παντελόνια και σε αυτό

το look της βλέπουμε με φαρδύ παντελόνι, λευκό t-shirt, crop jacket και sneakers.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει τη βόλτα της με τον σύντροφό της, Μοχάμεντ Αλί, και επιλέγει ένα άνετο παντελόνι με dogtooth print, μαύρο τοπ και μαύρο σακάκι ενώ ολοκληρώνει το outfit με loafers.

Η Χριστίνα Κοντοβά ταιριάζει το μαύρο κολάν της με καρό πουκάμισο και μια μάυρη καπαρντίνα. Οι καπαρντίνες έχουν επιστρέψει στη μόδα και αποτελούν αγαπημένο μας πανωφόρι αυτόν τον χειμώνα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου τολμάει ένα τζιν με πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη καμπάνα και το συνδυάζει με λευκό t-shirt, μαύρη ζακέτα και μπαλαρίνες σε μαύρο χρώμα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιλέγει ένα λεοπάρ μίνι φόρεμα που ταιριάζει με μαύρες μπότες και μπορντό oversized τσάντα.

Η Ιωάννα Σαρρή φοράει ένα λευκό άνετο παντελόνι με κουμπιά και ένα crop ζακετάκι που κουμπώνει μόνο στο πάνω μέρος. Η ίδια προσθέτει στο look snake print μπότες και είναι έτοιμη.

Η Έλλη Στάη δείχνει κομψή ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις της.  Εδώ τη βλεπουμε με τζιν παντελόνι, μαύρο τοπ και bomber jacket.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αγαπάει ιδιαίτερα τις μαύρες κομψές παντελόνες που τις συνδυάζει με ριγέ τοπ και άνετα σακάκια.

Η Μαρία Σολωμού φοράει το σορτς της ακόμα και στο τέλος του φθινοπώρου και το συνδυάζει με αθλητική ζακέτα και sneakers.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα