Γνωστή δημοσιογράφος παραδέχεται: «Δέχθηκα αρκετές φορές κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφο»

Το γεγονός ότι δέχθηκε αρκετές φορές κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφό της αποκάλυψε γνωστή δημοσιογράφος.

Ο λόγος για την Νίνα Κασιμάτη, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και τον Γιάννη Βίτσα με αφορμή την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Σαββατοκύριακο από τις 6», όπου παραδέχτηκε -μεταξύ άλλων- πώς της έχουν συμπεριφερθεί στον εργασιακό της χώρο.

Όσα είπε στη συνέντευξή της η γνωστή δημοσιογράφος

Ξεκινήσατε το ταξίδι σας από την περιφέρεια, και συγκεκριμένα

στην Κόρινθο, όπου και διατηρούσατε μια καθημερινή εφημερίδα με τον τίτλο «Πρωινή». Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να επιβληθεί στο ανδροκρατούμενο περιβάλλον μιας τοπικής αγοράς που είναι ακόμα πιο κλειστή;

Ήταν πραγματικά άθλος, γιατί η Κορινθία δεν είναι μια μεγάλη περιφέρεια με παράδοση στα τοπικά φύλλα, όπως η Θεσσαλία ή η Κρήτη. Ήταν το δυσκολότερο σχολείο για εμένα. Πέρασα δύσκολες στιγμές και αποκόμισα τεράστιες εμπειρίες.

Έτυχε να δεχτείτε κακοποιητική συμπεριφορά από συνάδελφο;

Ναι, μου έχει τύχει αρκετές φορές, ειδικά στην αρχή, κατά τα πρώτα χρόνια μου στη δουλειά, στην περιφέρεια. Ήταν πρωτόγνωρη εικόνα να βλέπεις μια γυναίκα να κρατά μικρόφωνο στο δρόμο κάνοντας ρεπορτάζ. Δεν φοβόμουν όμως τίποτα. Είπα θα βουτήξω στα βαθιά και θα κολυμπήσω. Θεωρώ πως με την στάση σου απέναντι στη δουλειά επιβάλλεσαι. Αρχικά αντιμετωπίστηκα με δυσπιστία. Ορισμένοι συνάδελφοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το ότι είμαι γυναίκα και να με πλασάρουν ότι είμαι αδύναμη δεν είχε αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη οι δυο κόρες του και η σύζυγός του, Μαρέβα -Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Λένα Μαντά: Σοκάρει για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της -«Τα ακροδάχτυλα είχαν μελανιάσει»

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Είχε έρθει εδώ και μας χαιρέτησε με “διαβασμένη” αυτοπεποίθηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα